over ons

onze missie?

Het voorzien van transferoplossingen voor bedrijven, reisorganisaties, hoteleigenaars en evenementorganisatoren.

comobi-small
world

uw partner voor lokale & nationale transfers

U zoekt een partner die transferoplossingen biedt voor een specifieke regio? Wij regelen uw transfers, zowel op lokaal, regionaal als op nationaal niveau. Bent u op zoek naar internationale transferoplossingen, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

vlot en digitaal

Via ons handig digitale rittensysteem boekt u uw ritten op een uiterst vlotte en flexibele manier. Bovendien kan u dit samen met uw klanten doen.

phone

voldoende capaciteit

Wij beschikken over voldoende capaciteit om al uw transfers vlot te kunnen regelen. U moet zich dus geen zorgen maken over tekorten. Wij zorgen dat iedereen comfortabel op de bestemming geraakt.

professionele partners

Wij werken samen met professionele partners over heel België. Daarbij garanderen wij een kwalitatieve service, een duidelijke en stipte communicatie en een hoog niveau van comfort.

totale ontzorging

Wij zoeken voor u naar de juiste chauffeurs om uw transfers te regelen. U hoeft zelf niets te doen. Zowel voor dagelijkse ritten als voor eenmalige evenementen bieden wij snel & efficiënt de juiste oplossing aan. U bent zeker, uw klanten/personeel/partners geraken waar ze moeten zijn.

comobi-small

Bent u als bedrijfseigenaar / reisagentschap/hotelmanager / eventorganisator op zoek naar een transferoplossing?

contacteer ons